The Target - Spannende citygame in Utrecht

Bij dit spelprogramma The Target is inbegrepen:

    • Gebruikmaking van smartphones
    • Instructie en begeleiding
    • Spelprogramma
    • 2 consumpties p.p.
    • Duur van het programma: 2,5 uur

Prijzen

€ 47,20 p.p. (minimum 10 personen)
€ 38,75 p.p. (minimum 15 personen)

Bij minder dan 10 personen betaal je 10 x € 47,20 (dus een minimum bedrag voor 10 personen)

De prijzen van dit groepsuitje in Utrecht zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2020.

Uitbreidingsmogelijkheden

Tip: The Target is ook erg spannend in het bos, bijvoorbeeld in Driebergen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

De prijs van dit stadsuitje in Utrecht is exclusief € 18,15 reserveringskosten en geldig tot en met 31 december 2020.

Een spannende Citygame in het centrum van Utrecht

Er is een gevaarlijke gangster ontsnapt uit de gevangenis. Hij terroriseert de stad, want een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt. Drie agenten worden er op uitgestuurd om de man te vatten voor hij €1.000.000 heeft verdiend en de stad verlaat. Om de misdaden te kunnen plegen, moet de gangster (virtuele) voorwerpen stelen die verspreid zijn over de stad. Telkens als hij een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, komt de politie dit te weten.

Hoe speel je The Target

Telkens wanneer de gangster een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, komt de politie dit te weten. Zo laat de gangster een spoor achter in de stad. Bovendien slagen de politie-satellieten er om de zes minuten in om de man exact te lokaliseren en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun 'target' verwijderd zijn. Maar de gangster weet de satellietsignalen te onderscheppen en krijgt dezelfde informatie op zijn scherm én hij heeft enkele speciale verdedigingsmiddelen om de politie van zich af te schudden... Slaagt de politie er in om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt?

Dit is een super spannend uitje dat je met diverse groepen kunt spelen. Je speelt het spel met minimaal 4 personen en maximaal 20 personen. Vanaf 20 personen worden er twee spelen naast elkaar gespeeld.

Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!