Cocktailparty & Tacofiesta - Geweldig Groepsuitje in Utrecht

Bij dit groepsuitje in Utrecht is inbegrepen:

 • Workshop cocktails maken
 • 3 Cocktails zelf maken
 • 3-gangen Spaans/Tapasdiner
 • Prijs: € 59,50 p.p. Minimum aantal personen is 10.

  Tip:

  Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

  De prijs van dit groepsuitje in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2022.

  Voor een geweldig uitje in de mooie stad Utrecht

  Cocktails shaken en natuurlijk proeven! Daarna gezellig tafelen en genieten van een Spaans 3-gangen diner. Voor een gezellig avondje uit in Utrecht voor een groep vrienden, avondje op stap met familie of collega's.

  17.00 - 19.00 Cocktail Workshop

  ”Shaken, not stirred”, hiermee maakte James Bond in menig 007-film kenbaar hoe hij zijn Martini het liefst liet bereiden. Laat u zich vanmiddag uitleggen dat een echte Martini niet rechtstreeks uit de fles komt en wat nu eigenlijk de beste bereidingswijze is (shaken of stirred). Probeer de diverse technieken maar eens onder de knie te krijgen en leer alles over de grote verscheidenheid aan (soms erg onverwachte) ingrediënten.

  Nu gaat u zelf aan de bak! U maakt aan de hand van de opgedane kennis 3 verschillende (en hopelijk voor u) heerlijke cocktails. U mag ze vervolgens natuurlijk ook zelf opdrinken of laat ze proeven aan uw gezelschap.

  Er kunnen bij natuurlijk ook alcoholvrij cocktails gemaakt worden, dit in overleg met de bartender.

  19.00 21.00 Mexicaans Diner

  Na deze leerzame en lekkere cocktailworkshop kunt u lui onderuit zakken en napraten over de opgedane ervaringen van de middag. Ondertussen krijgt u een heerlijk Spaans 3-gangen diner voorgeschoteld.

  Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

  Onze partner

  Algemeen

  Voor iedereen die in of om Utrecht op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event of activiteit.

  Domstad Evenementen

  Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van uitjes, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of tours in Utrecht. Bekijk ons aanbod van trips en evenementen en laat u inspireren!

  Maatwerk

  Dit evenementenbureau biedt u maatwerk voor de meest gevarieerde en leukste Utrechtse ervaringen. Bent u op zoek naar een echt uniek arrangement? Wij organiseren onze uitjes op elk tijdstip van de dag. Vertelt u ons uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen dat een op maat gesneden ervaring kan worden gerealiseerd.

  TIP

  Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor€ 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!